Tomuna ilmassa

Runoilija KalpearuusU

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Et nähnyt enää uutta aamua,
Enää tomuna ilmassa.

Kyynel silmäkulmassa,
Kuviasi katsellen.
Joka ikisen selaan,
Jos vaikka ihan hetkeksi,
Voisin taas syliisi nukahtaa.

Ovat elonpäiväsi lopun saanehet,
Mutta koskaan et minua hylkää.
Sinä rauhallisin sydämmin,
Joka hetki minua katsellen, ja suojellen
Turvaat arjen kultaisen.

Selite: 
R.I.P Rakas iso-isäni Jorma Sakari Peurala
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot