Uusi vuosi

Runoilija Kristopher

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.11.2005
Viimeksi paikalla: 4.4.2016 22:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musiikkia harrastava osavuosirunoilija.
 

Mietin Sinua, mietin meitä.
Mietin eilistä, mietin huomista.
Sitä jota elin, sitä jota tulen elämään.
Turha miettiä, elä tänään.
Ihastun uudelleen,
Sinuun.

cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkautta täynnä oleva tunnelma.
Rauhallisuuttakin löytyy.

Tämäkin ihana ja todella kaunis! Turha on miettiä eilistä ja tulevaa.. Tärkein on tänään!:)

ihana ja niin kaunis.. pakko lisätä suosikkeihin ja hauskaa uuttavuotta siullekki <3

Aivan Ihana !

 

Käyttäjän kaikki runot