Myrsky

Runoilija Kristopher

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.11.2005
Viimeksi paikalla: 4.4.2016 22:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musiikkia harrastava osavuosirunoilija.
 

Olet kuin myrsky, joka tuhoaa kaiken.
Olet kuin kova tuuli, joka nostaa meret.
Olet kuin sade, joka tulvii.

mutta,

Olet kuin puu, joka taipuu.
Olet kuin katto, joka irtoaa.
Olet kuin sähkö, joka katkeaa.

Olet nainen, josta pidän juuri siksi, koska olet kuin myrsky.

cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea ja voimakas runo :)

Vahva ja tunteentäyteinen teksti. Pidin.

Upeat vertaukset, nämä säät saavat tunteet purkautumaan hienolla tavalla.

Aika vallatonta taitaa olla meininki siellä teidän suunnalla - ollappa tuollaista suvaitsevaisuutta täälläkin päin.
Täällä me myrskynaiset olemme yksin.
Runosi on toki kaikessa yllätuksellisyydessään vallan mainio!

Jestas mikä nainen, mies sekasin aamusta jo!!!
Eikä varmaan vain tukka.
Hyvin inspiraatio pelaa, myrskyhän se siellä..

 

Käyttäjän kaikki runot