elämä

Runoilija Kristopher

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.11.2005
Viimeksi paikalla: 4.4.2016 22:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musiikkia harrastava osavuosirunoilija.
 

se että olet,
ei tarkoita sitä että elät,
muista siis elää ,
äläkä vain ole.

Selite: 
elämän ohje
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

kopsahti ku metrinen halko...

Näinhän se menee- liian usein sitä huomaa vain olleensa.. =)

voi itku, kun nämä uppoo...

Viisas neuvo.

Ja oikein hyvää syntymäpäivää.

"Ollako, vai eikö olla, kas siinä kysymys..."

Olipas oivasti annettu ohje! :o)

Hyvimpä totta niin...allekirjoitan sanomasi.Olisi tärkeää muistaa elää ja tuntea eikä vain kulkea virran mukana.Tänään on sinun päiväsi, nauti ja tunne.

ja niin viisas ohje!!

 

Käyttäjän kaikki runot