Ajatuksen kosketus.

Runoilija Kristopher

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.11.2005
Viimeksi paikalla: 4.4.2016 22:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musiikkia harrastava osavuosirunoilija.
 

”En voi mitään sinulta pyytää,
En mitään sinulle antaa,

En nyt, en tänään.

Ei sinun tarvitse minulle mitään sanoa,
Ei mitään minulle antaa.

Ei nyt, ei tänään.

Anna ajatuksen koskettaa,
Sen tuntee nyt ja aina.”

Selite: 
Ystävälle! Parane pian!
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Läsnäolo on vaan joskus tärkein ja kaikista riittävin. Ajatuksellisen kaunis.

Hieno runo.
Tunteet mukana.

Kaunis ajatus. Aito ja lämmin runo. :)

Ajatus ystävältä auttaa jaksamaan. Pyyteetön ja hieno runo.

Ihana! Aina ei tarvitse sanoja tai tekoja.. ajatus riittää!:)

Lämmin, Aito ja Tosi Hieno runo.
Pidin, Paljon.

Ajatus on tärkein :)
Ihana<3

 

Käyttäjän kaikki runot