Rakastan, kaipaan, opin

Runoilija Kristopher

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.11.2005
Viimeksi paikalla: 4.4.2016 22:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musiikkia harrastava osavuosirunoilija.
 

Mitä enemmän tapaan muita,
sitä enemmän rakastan,

Sinua.

Mitä enemmän kuluu aikaa,
sitä enemmän kaipaan,

Sinua.

Mitä enemmän etsin itseäni,
sitä enemmän opin,

Sinua.

cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Hieno runo. tunteellinen ja koskettava *~

Aikas lailla taitaa olla totta nämä sanat : ) Hyvin kirjoitettu

Koskettavan kaunis on runosi

 

Käyttäjän kaikki runot