Uhrauksia

Runoilija Kristopher

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.11.2005
Viimeksi paikalla: 4.4.2016 22:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musiikkia harrastava osavuosirunoilija.
 

Jos olisi vain yksi kypärä,

vain yhdet liivit,

vain yksi varjo,

antaisin ne sinulle!

Selite: 
Ei kai tämä selityksiä vaadi!
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Todellisen rakkauden osoitus <3

Tämäkin.. oikea rakkauden osoitus!:)

No tämä on rakkautta. Että arvostaa toisen ihmisen oman elämänsä ohitse. Kaunis ajatus.

huutomerkki korostaa rakkauden määrää, hieno runo!

Onko se uhraus? Luulenpa että se on rakkautta. :)

Sanoisin että helvetin sulosta ^^ Tämä tyttö pitää tästä.

ohhoh, todella ainutlaatuisen hienosti kuvailtu runo rakkaudesta! hyvä!

eihän se uhraus ole,vaan syvää rakkautta toista kohtaan,hienoa!!!

Tärkeimmälle ensin!:)

Sydämen asia.

Tavallaan kovinkin vahva runo. :)

 

Käyttäjän kaikki runot