magnetismi

Runoilija qwenda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2005
Viimeksi paikalla: 6.12.2019 23:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

puhutaan käsistä kaiteiden reunoilla, siitä kuinka tunne säilyy vaikka kosketus loppuu

taskuaurinko alkaa toimia, surullisimmat kirjeet eivät koskaan saavu perille
niin masennuslääkkeet toimivat

on asioita joita ei voi unohtaa, niin kuin lentokoneiden melu tai käsien kylmyys
ja kun taivas tummui, tunsin että kaikki päättyy vaikka se ei johtunut mistään muusta kuin pilvistä, ja tunsin että olin tuntenut samoin jo miljoona kertaa
 

en pysty nousemaan
kun pelkkä herääminen
saa minut
menettämään tajuntani

olet jotakin
uutta, tarttuvaa
ja tää loputon hulluus
on tullut jäädäkseen
ja tän kanssa
eletään yksin

yllätys
sanan kaikissa merkityksissä
tajuttomasti hampaita ja
metallia, 142

et ansaitsisi yhtäkään
ja saat paljon, saat mun kaikkeni

jätä mut tänne
sammuta valot, lukitse ovi
koska mä en sinänsä
tunne mitään

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot