Nimetön

Runoilija qwenda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2005
Viimeksi paikalla: 6.12.2019 23:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

puhutaan käsistä kaiteiden reunoilla, siitä kuinka tunne säilyy vaikka kosketus loppuu

taskuaurinko alkaa toimia, surullisimmat kirjeet eivät koskaan saavu perille
niin masennuslääkkeet toimivat

on asioita joita ei voi unohtaa, niin kuin lentokoneiden melu tai käsien kylmyys
ja kun taivas tummui, tunsin että kaikki päättyy vaikka se ei johtunut mistään muusta kuin pilvistä, ja tunsin että olin tuntenut samoin jo miljoona kertaa
 

voimakas turva-aurinkoleijona
vääristyneet jalkaterät

annostukset

aika hukassa


höyheniä, ilmapalloja
ja pisaroita

vaikka mikään ei ole muuttunut,
kaikki on erilaista

muutos leijonasta höyheneksi on suurin kaikista:
leijonaan puhaltamalla saat kasvoihisi verta,
höyheneen puhaltamalla saatat kadottaa sen
ainiaaksi

sä olet jossakin tän kaiken rajamailla,
leijona höyhenpuvussa
et enää niin pelottava
ja siltikään
en voi puhaltaa sua pois

meitä yhdistää veri
ja villieläimen silmät
mutta silmät suljettuina kulkeminen
ei vie mua susta kauemmas


mutta eikö me tehdä niin valveillakin

saisin susta syyn mun heikkouksiin,
painajaisiin, mustelmiin
mutta eihän tää ole edes totta, eihän
ethän sä koskaan edes lähtenyt

ympyrät, ovet ja silmät sulkeutuu
kuten sydämenikin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot