unissani

Runoilija qwenda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2005
Viimeksi paikalla: 6.12.2019 23:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

puhutaan käsistä kaiteiden reunoilla, siitä kuinka tunne säilyy vaikka kosketus loppuu

taskuaurinko alkaa toimia, surullisimmat kirjeet eivät koskaan saavu perille
niin masennuslääkkeet toimivat

on asioita joita ei voi unohtaa, niin kuin lentokoneiden melu tai käsien kylmyys
ja kun taivas tummui, tunsin että kaikki päättyy vaikka se ei johtunut mistään muusta kuin pilvistä, ja tunsin että olin tuntenut samoin jo miljoona kertaa
 

vääristyneitä jalkateriä,
aurinkoleijonia
ja annostukset
aika hukassa

olet kai jossakin tän kaiken rajamailla
leijona höyhenpuvussa
et niin pelottava
ja silti hengenvaarallinen

meitä yhdistää veri
ja villieläimen katse
mutta silmät suljettuina kulkeminen
tuskin vie mua susta kauemmas

saisin susta syyn heikkouksiini
painajaisiin ja mustelmiin

mutta ethän sä koskaan edes lähtenyt,
ethän

ympyrät, silmät ja ovet sulkeutuu
kuten sydämenikin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Alku jo jotenkin koukuttaa runoon!
Minua kiehtoo jostain syystä sanan "veri"-käyttö runoissa, olen kirjoittanut paljon sellaisia tekstejä itselleni. Se on kuitenkin jotenkin niin vahva ja ehkä kulunutkin sana ainakin tietyissä asiayhteyksissä.
Kuitenkin, tässä on kivoja sanoja "leijona höyhenpuvussa", "mustelmat". Sellaisia mihin kiinnittää huomion.
Hieno loppu, miten niin monet jutut sulkeutuu. Ympyrät ja ovet.

 

Käyttäjän kaikki runot