Nimetön

Runoilija qwenda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2005
Viimeksi paikalla: 6.12.2019 23:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

puhutaan käsistä kaiteiden reunoilla, siitä kuinka tunne säilyy vaikka kosketus loppuu

taskuaurinko alkaa toimia, surullisimmat kirjeet eivät koskaan saavu perille
niin masennuslääkkeet toimivat

on asioita joita ei voi unohtaa, niin kuin lentokoneiden melu tai käsien kylmyys
ja kun taivas tummui, tunsin että kaikki päättyy vaikka se ei johtunut mistään muusta kuin pilvistä, ja tunsin että olin tuntenut samoin jo miljoona kertaa
 

todennäköisesti
rakastuin samoihin hetkiin, samoihin
varjoihin iholla

taikaa ja kipinöitä, niinkö

näen vain
jotakin
inhimillistä

aivan kuin painajaisessa
hiivitään ihan hiljaa
ihan lähelle
kuka uskaltaa koskettaa
ja kuka juoksee karkuun

ja aletaan vähitellen ymmärtää
että meillä oli
silmänkääntötemppuja, naamioita
ja taikaa loppujen lopuksi
aika vähän

ole siinä nyt
suurin piirtein
mun sokean pisteen kohdalla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienosti kirjoitettu runo, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot