Syvä kaipuu

Runoilija Nadie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on väkevämpi kuin kuolema.
 

Mitä ihmettä on tapahtunut

tämä elämä
joka on minun
on niin outo
minulle

sitonut niin paljon
käsiäni kiinni
antanut niin paljon
itsestäni pois

uskaltanut paljon!

Rakastan
ja olen nähnyt asiat toisen läpi.

Pidin ihmisestä joka olin.
Pidän itsestäni myös nyt.
Haluan muuttua silti.

Kristuksen kaltaiseksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot