Olisitpa tässä, hiljaa

Runoilija Nadie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on väkevämpi kuin kuolema.
 

Kun kosken tätä korua
voin melkein tuntea sinut,
haaveeni sinusta,
aivan vierelläni,
ja kylmät väristykset kehossani

näissä tunteiden sekamelskassa
yritän kuulla itseni ja sinut,
sen mikä tekee meistä meidät
ja kuinka meistä voisi tulla paremmat.

(olen itsekäs mutta niin olet sinäkin,
yritän olla parempi sinulle
jotta sinä olisit minulle)

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot