Yritän sanoa sen taas

Runoilija Nadie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on väkevämpi kuin kuolema.
 

Runous on siitä jännä asia
että siinä voi sanoa niin monta
salattua asiaa.

Tiedän etten osaa kertoa
rakkailleni oikein
että välitän

liian usein he joutuvat
lukemaan sen minusta
metsästämään sitä
runoistani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lämpöisen Suloinen.

Näin varmasti monilla... Runo kertoo Enemmän.

Lämpöisen Suloinen.

Näin varmasti monilla... Runo kertoo Enemmän.

 

Käyttäjän kaikki runot