Itku

Runoilija Nadie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on väkevämpi kuin kuolema.
 

Etkö nää etkö nää kuinka
kaipaan sua, sun lähelle
tämän kyynelseinämän takaa.

Minuutit tunnit kuluu
ja odotan sua vieläkin,
loukaan ja satutan sua
odotan että tuut ja sanot silti:
rakas.

Selite: 
ei ne miehet ymmärrä(?)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot