Pimeys

Runoilija Nadie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on väkevämpi kuin kuolema.
 

Vielä tässä vaiheessa
on helppo vastustaa
sätkiä ja potkia ja huutaa
itkeä unettomia öitä
väsyneitä päiviä
kun kaikki on niin pimeää,
niin pimeää että silmiä särkee.

Kohta huomaa
pimeys valtaa maata
se saa minun sieluni valtaansa
se saa hengittämään hiljaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oho...aika hyvin kirjotettu...

:)

 

Käyttäjän kaikki runot