Viideltä aamulla

Runoilija Nadie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on väkevämpi kuin kuolema.
 

Tökin sua hiljaa
herää jo
tiedän että on aikaista,
mutta unettomuus
kalvaa ja painaa
enkä tahdo sitä yksin kohdata.

Unisia silmiä
ärtyneitä katseita
kaipaava huuto
vatsani pohjasta ylöspäin.
Kuuma happo tai
polttava tuli,
haluan että haluat mut
tässä ja nyt
viideltä aamulla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot