löysin myrskyn

Runoilija katoavainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sumuisen metsän yllä
kirkas vaaleanpunainen taivas
rikkoo uskomukseni pahan rumuuteen

pilvet janoavat kostoa
kaupunki sukeltaa surupukuunsa
lasken sekunteja lopulliseen huutoon

taivas itkee koivun lehdille
myrsky käy ahneemmaksi haluten kaiken
mitä minä pelkään jos en enää ukkostakaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, upeaa. Luontokuvausta joka toimii, jolla on muutakin sanottavaa. Tätä näkee harvoin, vielä harvemmin näin onnistuneena. Pidin todella.

 

Käyttäjän kaikki runot