huomisiin

Runoilija katoavainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mieleni murenee makuuhuoneen lattialle
säälit ja keräät kaiken yksitellen

mikä ajoikaan minut syliisi tänä yönä

sanat ovat tarkoittamatta täysin vääriä
ei oikeitakaan etsitä eikä niitä haluta löytää

valot sammuvat
silmät sumenevat
ääriviivat hämärtyvät

sijastasi haluaisin nähdä vain huomisen

tapoin taikoja nauramalla
joten kuvailetko sinäkin kuolemani
kun minä luovutan lupaukseni

unesi heijastuvat kasvoiltasi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot