Kaikenlaista kummallisuutta

Runoilija amoureuse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2009
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.9.1987

Hiljainen vaeltaja.
 

Mitä se oikein on?

Kihelmöintiä vatsassa, ruokahaluttomuutta.
Lievää sekopäisyyttä, ainakin tavallista vakavampaa.
Kaiken ylittävää huumaa, jota tuuli ei kykene haihduttamaan.
Tahra, jota ei saa pestyä.
Se tulee silloin kun sitä vähiten odottaisi.
Silloin tuntuu siltä, että sukat pyörivät jaloissa, vaikka olisikin avojaloin.
Maailma näyttää vaaleanpunaiselta, myös silloin, kun silmät ovat kiinni.
Hymyä riittää palaneelle paahtoleivälle.
Hetkeksikään ei halua jäädä yksin.
Toisen vuoksi on valmis siivoamaan vessan.
Uskaltaa laskea omat suojakilpensä maan tasalle tai jopa alemmas.

Sanoja sille voi yrittää etsiä.
Silti se itse on suurempi kuin paksuinkaan kirja.
Ymmärtää sitä ei voi silloinkaan kun se osuu kohdalle.
Sen jokainen ansaitsee kokea.

Rakkaus.

Selite: 
Ikärajoja ei sen kummemmin tarvita, oikolukijana Microsoft Word 2003. En minä osaa sanoa mitä rakkaus on. Mutta voi sitä silti yrittää kuvata hailakkaasti!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot