Älä erehdy luottamaan

Runoilija amoureuse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2009
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.9.1987

Hiljainen vaeltaja.
 

Kyllähän se sattuu kun lopulta hyväksyy sen, että on vain vahinko.
Kyllähän se sattuu kun huomaa sen, miten se, johon on koko elämänsä ajan luottanut, vihaa. Vihaa sydämensä pohjasta.
Kyllähän se sattuu kun elämältä putoaa pohja.
Kyllähän se sattuu kun toteaa, että on täysin yksin.

Siksi sanon näkemiin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot