Ei ikinä

Runoilija amoureuse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2009
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.9.1987

Hiljainen vaeltaja.
 

Aina yksin,
ei ikinä kaksin.
Ilman suunnannäyttäjää
on helppo eksyä.
Ilman tukijaa
helppo kaatua.
Etsit koko ikäsi,
vaan koskaan et löydä.
Sillä kaikki eivät kohtaa
sitä elämänsä suurinta rakkautta.
Ainakaan minä en löytänyt.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot