Kipu

Runoilija amoureuse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2009
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.9.1987

Hiljainen vaeltaja.
 

Potki, paiskaa, ruoski.
Kuuletko, elän vielä.
Iske, moukaroi, loukkaa.
Kestän vielä vähän.

Saisinko jo lähteä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot