Silloin

Runoilija amoureuse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2009
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.9.1987

Hiljainen vaeltaja.
 

Silloin seisoimme rannalla ja katselimme merta.
Silloin sinä olit minun ja minä sinun.
Silloin tuntui, ettei maailmaan muita mahtunutkaan.
Silloin oli vain sinä, minä ja meri.
Silloin maa muuttui mereksi, meri ilmaksi ja ilma maaksi.
Silloin kaikki oli, mutta silti mikään ei todella ollut.
Silloin sinä olit minulle kaikki.

Silloin meri ei ollut vielä pyyhkäissyt sinua minulta pois.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot