Vuodenajat

Runoilija Mirikikituki

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori tyttönen, harrastaa kulttuuria ja taidetta monessa ei muodossa. Piirtää, kirjoittaa ja musiikki on elämä.
 

Odotinko onnea?

Pisaroina maahan satavaa ikilunta,
kuurankukkia ikkunassa,
lumen valtakuntaa?

Kevään kukkasia,
värejä ja tuoksuja,
hentoa rakkautta?

Rakkaudentunnustuksia kesäsateessa,
juhannustaikoja,
suloisia suudelmia?

Ruskaa,
värejä ja sanoja,
putoilevia lehtiä puista?

Odotitko onnea vuodenajoista?

Selite: 
Talvipäivän keskellä aloin haaveilemaan kesästä..
Kategoria: 
 

Kommentit

mukava tunnelma

mukava tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot