Kaksoissisarukset Osa 1

Runoilija Mirikikituki

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori tyttönen, harrastaa kulttuuria ja taidetta monessa ei muodossa. Piirtää, kirjoittaa ja musiikki on elämä.
 

Luku 1
Sara heräsi äkisti kurkkua pusertavaan tunteeseen. Tyttö nousi ylös hiestä märkänä ja tuijotti pelokkaasti edessä olevaa seinää. Taas sama uni, jossa Sara vajosi meren pohjaan vetäen vettä henkeensä niin, että oli tukehtua. Taas tuo sama uni, joka toistui joka yö. Tytön kaksoisveli, Drama nukkui omassa sängyssään huoneen toisessa päässä rauhallisesti. Sara katsahti veljeensä ja painoi sitten päänsä takaisin tyynyyn. Uni voitti ja pian tyttö oli jo levollisessa unessa.

Aamulla Sara heräsi muistamatta enää yöllistä heräämistään. Tai hän ei halunnut muistaa, uni oli kamala, se tuntui todelta, kuin keuhkoihin olisi oikeasti mennyt vettä. Nyt tyttö kuitenkin jo hymyili keittiössä istuneelle veljelleen, joka tarjoutui tekemään tälle aamupalaa. Parempaa veljeä Sara ei olisi voinut toivoakaan, mitä Drama oli. Poika oli Saran ikäinen, ehkä muutaman minuutin vanhempi, kohtelias ja ystävällinen ja tämä piti aina Saran puolta, joka asiassa. Nytkin veli laittoi hänelle kunnon aamuapalan.

Syötyään Sara kipitti yläkertaan ja avasi läppärinsä käydäkseen netissä. Tyttö viivähti messengerissä, katsoi sähköpostinsa ja meni sitten katsastamaan avoinna olevat työpaikat, aivan huvin vuoksi, eihän hän ollut vielä edes peruskoulua loppuun käynyt. Paikkoja oli pitkä lista, mutta varsinkin museoavustajan paikka osui Saran silmiin. Tyttö klikkasi vielä tarkemmat tiedot näkyviin ja sai eteensä listan, jossa saneltiin hakukriteerit tarkkaan.
~Oletko 14-18-vuotias, innokas, itsenäinen ja tarmokas nuori? Etsitkö osa-aikaistyötä tienataksesi ylimääräistä viikkorahaa? Tämä on tilaisuutesi! Enkwoodin muinaisesineiden museo etsii juuri SINUA. Ota yhteyttä museonjohtajaan, Amanda Walkeriin jo tänään!~

Sara kirjoitti ilmoituksen puhelinumeron ylös ja päätti soittaa museonjohtajalle. Ainahan ylimääräinen raha kelpaisi. Tyttö myhäili tyytyväisenä ja päätti soittaa myöhemmin, nyt hänen piti lähteä hallille tanssiharjoituksiin. Kansainväliset tanssikilpailut lähestyivät hetki hetkeltä ja yksienkään harkkojen missaamiseen ei ollut enää varaa. Siispä hän jätti lapun pöydälle ja lähti kohti eteistä. Drama oli saanut pöydän siivottua ja meni nyt huoneeseensa, jossa vallitsi nyt mukava yksinäisyys, kun Sara lähti. Sattumalta hän kurkkasi Saran pöytään ohikulkiessaan ja näki lapun, jossa oli puhelinnumero ja nimi Amanda.

Drama ei kummastellut lappua tuon enempää, ei ollut uutta kirjoittaa uusien kavereiden puhelinumeroita lapulle ylös. Hän jätti sen paikalleen ja heittäytyi sängylleen kuuntelemaan musiikkia ja lukemaan lehtiä. Yhtäkkiä Drama kuulikin musiikin välistä äänen Saran auki jäänestä tietokoneesta ja siirtyi lähemmäs katsomaan mustaa ruutua. Varovasti hän heilautti hiirtä ja sai eteensä ilmoituksen avoimesta museoavustajan työpaikasta. Sara unohti netin auki ilmoituksen kohdalle. Poika vilkaisi vieressään olevaa lappua ja ilmoituksen puhelinnumeroa. Ne täsmäsivät.

-Vai hakee sisko töitä, kiintoisaa, poika virnisti itsekseen ja päätti lukea koko ilmoituksen. Drama tunnisti itsensä joka kriteeristä ja nappasi lapun Saran pöydältä. Poika kaivoi kännykänsä esiin ja tallensi Amandan numeron kännykäänsä. Pelatakseen varman päälle ja ehtiäkseen ennen siskoaan poika päätti soittaa museonjohtajalle heti. Puhelimeen vastasi Amanda Walker, kypsällä naisen äänellä ja oikein mielissään. Drama vakuutti naisen heti puhumalla kohteliaasti, kuten pojan tapoihin kuului. He sopivat työhaastattelun seuraavalle perjantaille, vaikka Amanda olisi ollut valmis palkkaamaan Draman heti, liioittelematta yhtään.

Selite: 
Juoni~ Kaksoset Drama ja Sara päätyvät töihin samaan museoon ja pääsevät taianomaisten kristallien kautta Aisapolixiin, kahtia jakaantuneen, riitaisten siskosten hallitsemaan maailmaan. Kaksoset joutuvat erilleen, Drama Rean, tulen hallitsijattaren ja Sara Aischan, jään kuningattaren valtakuntaan. Heidän tehtävänsä on saada siskokset sopuun ja Aisapolix takaisin yhtenäiseksi valtioksi. Onnistuko se edes täysin sopuisilta kaksosilta?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot