Helmikuussa kuolin

Runoilija Mirikikituki

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori tyttönen, harrastaa kulttuuria ja taidetta monessa ei muodossa. Piirtää, kirjoittaa ja musiikki on elämä.
 

Jalkani pettivät jo aikaa sitten.
Matkani kesken jäi.
Sydämeeni arpia sain kasapäin.

Jalat eivät kanna
tuskien taakkaa,
sydän sykkii enää hiljaa.

Sydän itkee,
keho tärisee,
silmäni kiinni vaipunee.

Varpusen lailla sieluni lentää vastavaloon,
katoaa horisonttiin,
mä tähän jäin.

Helmikuussa kuolin.

Selite: 
Näin tänään.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot