Verkko, muuri, silta & taivas

Runoilija Mirikikituki

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori tyttönen, harrastaa kulttuuria ja taidetta monessa ei muodossa. Piirtää, kirjoittaa ja musiikki on elämä.
 

Tunne on vahva,
kepeä pohja,
turvaverkko trapetsitaiteilijalle.

Rakkaus on muuri
sotien varalle.

Hymy on silta
vieraalle maalle.

Suudelma on lippu taivaaseen.

Selite: 
Näimpä siis.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot