Suljetko kirjeet, paketoitko tunteet?

Runoilija Mirikikituki

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori tyttönen, harrastaa kulttuuria ja taidetta monessa ei muodossa. Piirtää, kirjoittaa ja musiikki on elämä.
 

Suuria suudelmia,
suuria sanoja,

Suljetko kirjekuoreen,
suljetko rakkaudella?

Suuria tunteita,
suuria aatteita,

Paketoitko pakettiin,
paketoitko rakkaudella?

Selite: 
Jotain taas.
Kategoria: 
 

Kommentit

Joku Silja osaa söpösti kirjottaa ;)

 

Käyttäjän kaikki runot