Koskaan en lähde

Runoilija NiNaMo

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluan vain herätä aamuun uuteen,
vaik matkustaa saisin unessain kaukaisuuteen,
vuorten, laaksojen ja merten taa,
koskaan ei tiedä mitä sieltä odottaa,
onko kenties siellä parempaa?
Vaik ruoho ois vihreempää siellä,
en silti mä tällä elämän tiellä,
koskaan sinne yksin kääntyis,
siit koko elämä toiseks vääntyis.
Tänne aijon aina jäädä,
koskaan en rakkailleni selkääni käännä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot