Pysyt silti sydämmessäni

Runoilija NiNaMo

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kyynel valuu poskella,
enää et mua kosketa.
Sun vierelles vieläkin haluisin,
mut enää sua en saa takaisin.
Kaiken hyvän veit mun elämästä,
olit syy miks elän,
sait mut hymyilemään,
mut enää ei oo ketään.

Sulle sydämeni annoin,
sen rikoit.
Verivaloin rakkauteni vannoin,
sen palasiksi pilkoit.

Enää et hymyä kasvoiltani nää,
ohi on tarinamme tää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot