Ystävä

Runoilija NiNaMo

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hyvä ystävä ei jätä,
hyvä ystävä ei petä.
Hyvä ystävä pysyy aina elämässä,
niin pahassa kuin hyvässä.
Ilman ystävää,
elämä ois tyhjää.
Ystävä on aina ja ikuisesti vierellä,
ei sitä sanoin tarvitse kierrellä.
Ystävä ei koskaan voi varastaa,
vaan aina toista rakastaa.
Parempaa mieltä maailmaan viemme,
eikä mikään tule ystävyyden tielle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo ystävyydestä. :)

todella kaunis runo ja hyvää syntymäpäivää!!!

 

Käyttäjän kaikki runot