Kaikki se sun vuoksesi

Runoilija NiNaMo

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olit vaarassa,
yksin maailmassa,
yksin kuljit,
silmäs suljit.
Vierelles tulin ja yritin sua lohduttaa,
kaikesta hauskasta sua muistuttaa.
Sinä et edes puhettani kuunnellut,
elämästäsi kaiken ilon olet itse pois huuhtonut.
Mutta viimein kuolin vuoksesi,
nyt lennän luoksesi,
näen tuskasi ja pysyn aina luonasi.
Suojelen loppuun asti sinua,
ethän koskaan unohda minua..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot