Naisille ihanille

Runoilija Kissamies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2005
Viimeksi paikalla: 3.6.2023 17:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.11.1965

Löysin luovan puoleni vasta näin vanhempana ja muutamien kovien kokemusten jälkeen. Runoni liittyvät aina jotenkin mun elämään. Koska myös digikuvaan niin tulevaisuudessa tarkoituksena tehdä joku kuvallinen runojulkaisu muodossa tai toisessa.
 

Taas on aika veden ja loskan, silti sut tänäänkin muistan.
Vaikka vain hetken kerrallaan seurastas nauttia saan, en unohda sua välilläkään.
Näin naistenpäivää taas vietetään, ihania naisia hellitään.
Kera ruusuin vaaleanpunaisin, sut tavatessa halaten hellisin.
Tyydyn kuitenkin runon riimitelmään, tunteiden voimaan luottamaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä oli hieno runo naisille. Oikein piristi kivasta väsynyttä oloa töiden jälkeen...kiitos!

Hellän kaunis runo.

Mukava runo.

Kauniisti olet runoillut jo vuosia sitten <3
 

Käyttäjän kaikki runot