Tautinen

Runoilija Kissamies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2005
Viimeksi paikalla: 3.6.2023 17:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.11.1965

Löysin luovan puoleni vasta näin vanhempana ja muutamien kovien kokemusten jälkeen. Runoni liittyvät aina jotenkin mun elämään. Koska myös digikuvaan niin tulevaisuudessa tarkoituksena tehdä joku kuvallinen runojulkaisu muodossa tai toisessa.
 

Arvasin jo lääkäriin mennessä, leikkaus on edessä.
Diagnoosia odottamaan jäin, jo kolme kuukautta mennyt näin.
Lääkäri sanoi voi olla sitä tai tätä, ei poissulkea voi tautia tätäkään.
Ässällä alkava tauti löytyy, vaan tarkka laji vielä piilossa pysyy.
Tieteellisesti kiinnostavana lääkäri tapaustani pitää, kokenein syöpälääkärikin vain kirjallisuudesta vastaavan löytää.
Sädetys ehkä parhaiten toimii, pois kasvaimen poimii.

Selite: 
Niin aika järkytys oli kuulla ekalla neurologin vastaanotolla, että epäili etten tule omin jaloin paikalle. No kauhea paradoksi kun mulla ei ollut mitään kuvattuja oireita, mutta silti tosi iso halvautumisvaara päällä. Siltä istumalta osastolle ja leikkaukseen. Halvautumisvaara nyt ohi, mutta syöpädiagnoosia tässä on odoteltu ja laji on ollut hukassa erittäin harvinaisen kasvaimen paikan vuoksi. No olen hyvässä kunnossa ja lähden siitä, että tauti hoidetaan ja pääsen taas syksyllä töihini.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ainakin olet elossa vielä näin reilun kahdeksan vuoden jälkeen <3
 

Käyttäjän kaikki runot