ikiunta

Runoilija Hetkessä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö lasikuvun alla, hän on pettynyt ihmisiin ja niihin valheisiin.



Kerron tarinoita ihmissuhteista, vihasta,
välinpitämättömyydestä, itsestäni, muista, rakkaudesta, kaipuusta.



Olen kirjoittanut pienestä asti, harjoittelen edelleen paremmaksi.



"Käsissäni

tarralappuja, joihin on
piiretty sydän" - Hetkessä
 

sitä helposti
sanoo,
ettei kuole koskaan

joitakin rakastaa
ehdoitta ja tahdoitta

kauniina
aamuna,
ennen juhannusta

me kilistelimme
sinun muistollesi,
nostimme lasin vanhaa viskiä
huulillemme

ja sinä vajosit
ikiuneen,
teit itsestäsi taivaalle tähden

Selite: 
20.6 ystävä nukkui äitinsä käsivarsille. Olit liian nuori.
Kategoria: 
 

Kommentit

suruisuudessaan
herkkä ja koskettava

:(
surullinen..
tämä on totta?,joka tekee tästä viel surullisemman.

 

Käyttäjän kaikki runot