muistot kalleinta kultaa

Runoilija Hetkessä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö lasikuvun alla, hän on pettynyt ihmisiin ja niihin valheisiin.



Kerron tarinoita ihmissuhteista, vihasta,
välinpitämättömyydestä, itsestäni, muista, rakkaudesta, kaipuusta.



Olen kirjoittanut pienestä asti, harjoittelen edelleen paremmaksi.



"Käsissäni

tarralappuja, joihin on
piiretty sydän" - Hetkessä
 

liskodiskoa
aamuseitsemään,
en pysty
nukahtamaan

surukukkia
laitan maljaan,
hymyni hyytynyt

nuorempi jo
kannettiin pimeään
multaan,
kanteletta soitan
kyynelten
kirvellessä ja
muiden itkiessä,

suriessa
kauniin naisen
rumaa kohtaloa

tahdon nukahtaa,
vain en iänkaikkiseen

enää et
minua heijaa
käsilläsi,
puhu tupakan
vaaroista

tai hymyile
hullunkurista hymyä
vinon nenän heiluessa

Selite: 
ikävä on vain niin kova. Pappa <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot