purista minua

Runoilija Hetkessä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö lasikuvun alla, hän on pettynyt ihmisiin ja niihin valheisiin.



Kerron tarinoita ihmissuhteista, vihasta,
välinpitämättömyydestä, itsestäni, muista, rakkaudesta, kaipuusta.



Olen kirjoittanut pienestä asti, harjoittelen edelleen paremmaksi.



"Käsissäni

tarralappuja, joihin on
piiretty sydän" - Hetkessä
 

minä tunnen
kaiken
ihollani

välinpitämättömyyden,
huulesi kaulallani,

ajattoman hetken
ikuisuudessa

kätesi puristavat
minua
nautinnon huippua vasten,
hymyilen,
huokaan

eivätkä jalkani kanna

katkeruuteni
on muuttunut,
ikäväkseni
totean

syyllinen

Selite: 
Kytkimien käyttöä autossa ja traktoreissa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot