Kaipauksesta sekaisin

Runoilija Zonja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaipaan kaikkea sinussa.
Kaipaan jopa hetkeä,
jolloin todella luulin vihaavani sinua,
mutta ajatuskin käsistäsi ympärilläni,
sydämesi hennosta äänestä
saa minut sekaisin.

Jos pyytäisit minua luoksesi,
olisin jo vierelläsi.
Jos pyytäisit minun lähtevän elämästäsi,
et enää näkisi minua,
mutta älä pyydä minua unohtamaan
sinua, meitä.
En pystyisi siihen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot