Petos

Runoilija Zonja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistot,
ne helvetin muistot.
Pitääkö niiden tulla juuri silloin
kun kaikki alkaa näyttää valoisammalta
Ne valheet, se petos
kuinka sen voisi unohtaa ja aloittaa uusi elämä?
mutta ei se vaan mene niin
ei mene, vaikka tahtoisi.
Tunnen itseni sairaaksi.
Silmiäni kirvelee, käteni hikoilee.
Sinä hetkenä kun kadotit itsesi, kadotit minut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella hyvä runo! voimakas tunnelma, joka vetää mukaansa. pidän tosi paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot