Jyrinä ukkosen

Runoilija Zonja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rauhaton, sydän niin rauhaton
huutaa rinnassani.
En uskalla astua askelta
en oikealle, en vasemmalle.
Pelkään uutta räjähdystä.

Kuljen kuin miinakentällä
saan miettiä tarkoin jokaisen askeleeni
Pelkään, minä niin pelkään,
sillä tuo jyrinä ukkosen
jää sinulle toiseksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot