Osa minua

Runoilija Zonja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Leijailen.
Tunnen kuinka lämmin tuuli
käy kasvoilleni.
Ajatukseni täynnä sinua,
missä ikinä olenkin.

Kävelen.
Voin melkein nähdä
sinun kävelevän vierelläni.
Pääni täynnä sanojasi,
jotka auttavat minua eteenpäin.

Katselen.
Aurinko laskee mereen
hymyillen samaa hymyä kuin sinä hymyilet.
Sydämeni täynnä rakkauttasi
ja tiedän olevani onnellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerta kaikkiaan kaunis runo! (=

 

Käyttäjän kaikki runot