Lasiseinät muuttuvat putouksiksi, vesiputouksiksi

Runoilija Rentton

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluan tanssia käteni irti, juosta jalkani katkenneiksi, huutaa pois ääneni ja itkeä tälle kaikelle, kaikelle kauneudelle.
 

Lasken mustelmat selästäni,
peilin kautta,
juon vettä kaksin käsin ja
lasiseinät ovat puhtaana väreileviä
vesiputouksia

ne minun ja maailman väliset

Ne minun ja maailman väliset asiat
kerrotaan kuiskutellen baarijakkaroilla,
nuollaan kiinni kitalakeen

Tanssin itseni pois
eilen ja huomenna

Selite: 
vanha runo, joulukuussa kirjoitettu ja unohdettu lisätä
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi suosikit soikoon kun tämä on niin hemmetin upea runonen <3

Hieno. Kokonaisuus ehyt ja monisävyinen. Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot