Valkoisten huoneiden poika

Runoilija Rentton

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluan tanssia käteni irti, juosta jalkani katkenneiksi, huutaa pois ääneni ja itkeä tälle kaikelle, kaikelle kauneudelle.
 

Poika,
liian nuori kyllästymään elämään,
pitelee suussaan kultaista lusikkaa
ja luisissa sormissaan appelsiinia.

Hiukset valuvat katseen ylle
estämättä näkemästä tyhjyyttä.

"Syö vain tappaaksesi muita.
Nälkääsi polta savukkeita,
nauti kellastuvista hymyistä
ja sumuisesta mielestä."

Joka päivä
appelsiinit mätänevät omistajiensa käsiin
ja kädet, jotka eivät niitä pitele,
mätänevät.

Selite: 
Nyt kun aloin lisäilemään näitä vanhoja runoja niin...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot