Nimetön

Runoilija Rentton

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluan tanssia käteni irti, juosta jalkani katkenneiksi, huutaa pois ääneni ja itkeä tälle kaikelle, kaikelle kauneudelle.
 

Ruudut, joita tuijotetaan
voisivat useimmin olla ikkunoita

että näkisi kevään ensimmäiset palaajat
toisiaan nokkivat
auringonvalossa kylpevät
lämmintä asfalttia arvostamattomat

ja osaisi huokailla oman olonsa pois
ymmärtää itkevänsä itkuisten piirileikissä
hymyilevänsä hymyilevien ympäröimänä

tarttuisi vain eikä miettisi
sitä kun päästää irti

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot