Syleilen rapistuneiden tapettien valtakuntaa

Runoilija Rentton

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluan tanssia käteni irti, juosta jalkani katkenneiksi, huutaa pois ääneni ja itkeä tälle kaikelle, kaikelle kauneudelle.
 

Olen rakastunut tahraisiin tyynyihin,
keltaisiin hymyihin
ja aamuisiin niskakipuihin.
Sillä tiedäthän, syleillesäni tuntematonta,
maailma syleilee minua,
sillä tiedäthän, osaan vain olla,
ellen tiedä missä olen.

Tämä päivä on kestänyt jo kuukausia,
toivon, etten nukahda,
toivon, etten herää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot