Tapahtuuko sitä koskaan?

Runoilija Henna85

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2005
Viimeksi paikalla: 23.5.2023 20:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattele positiivisesti!!
 

Välillä kun pysähdyn ja mietin,
kyynel silmäkulmaani tulee.
Kaipaan jotain,
tiedä en vaan mitä.
Kaipaanko ystävää,
ihmistä ymmärtävää?
Joskus yksinäinen oon,
vaikka ihmisiä ympärillänikin on.
Joskus katoan omaan maailmaan,
jossa täydellistä on.
Siellä minulla on tosi ystävä,
ystävä joka kuuntelee minua
ja ymmärtää tuskani ja kaipuuni.
Tapahtuuko sitä koskaan?
Sitä mietin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot