Pelko

Runoilija Henna85

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2005
Viimeksi paikalla: 23.5.2023 20:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattele positiivisesti!!
 

Pelko valtaa sydämen.
Pelko siitä, että olen menettämässä jotain tärkeää.
Pelko on suunnaton.
Pelko on luultavasti myös aiheeton.
Pelko ei siltikään kokonaan koskaan lähde pois.
Pelkään kuolemaa.
Pelkään menetystä.
Pelkään, pelkään, pelkään...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pelon tunne on yksi ihmiselle ominaisia tunteita ja siihen kyllä kannatta suhtautua vakavasti, jos se alkaa psän tekoon ihmismielessä.
Sehän on oikeasti syy, vaikka jostakin syvälle patoutuneesta tapahtumasta elämän aikana, tai ympäristön aiheuttamista ahdistuksista.

Runosi on hyvin ajatuksia avaava ja antaa aihetta ottaa pelko asiana todesta.

Hyvä runo.

Ei pelkääminen on pahasta, mutta kaikella on rajansa.
Useimmat asiat ovat kumminkin sellaisia, ettei
niiden menettäminen oikeastaan mitään merkitse.
Joten monen asian kannattaa vain antaa mennä
ja pitää kiinni vain niistä harvoista joilla todella on merkitystä

 

Käyttäjän kaikki runot