Tunteiden sekamelska

Runoilija Henna85

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2005
Viimeksi paikalla: 23.5.2023 20:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattele positiivisesti!!
 

Päässäni pyörii, päässäni pyörii.
Ajatukseni sekaisin on.
Välillä haluan kirkua, välillä itkeä.
Välillä haluan nauraa tai huutaa.
Välillä haluan raivota.
Joskus on levollinen olo, mutta se ei kauan kestä.
Haluan tunteeni tasapainoon.
Yhden ongelman jälkeen, toinen tulee puskan takaa.
Ongelmani haluan välillä unohtaa.
Aika parantaa haavat, niin sanotaan.
Välillä vaikea sitä uskoa.
Uskon kuitenkin tulevaisuuteen parempaan.
Elän päivän kerrallaan, en murehdi päivää seuraavaa.
Uskon, että tuska helpottaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunne on tuttu.

 

Käyttäjän kaikki runot