Kaipaus

Runoilija Henna85

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2005
Viimeksi paikalla: 23.5.2023 20:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattele positiivisesti!!
 

Sade puhdistaa maan,
mutta sydämein mustaks jää.
Kaipaan jotain,
en tiedä mitä.
Toivon, että sade puhdistaa
myös minutkin.
Surua tunnen,
kaipausta.
Mietin, miksi on sydämein
musta.
On ihmisiä ympärilläin,
mutta yksin silti oon.
Kaipaan ihmistä aitoa ja
todellista.
Ihmistä joka ymmärtää ja
kuuntelee.
Halaukseen minut sulkee.
Avaa sydämein lukon
ja puhdistaa jäytävän
tummuuden.
Pitää minusta sellaisena kuin
olen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot